top of page

Hva gjør vi?

Festogbryllup ble etablert i 2010. Vi kjøpte vårt middelaldertelt i Sverige og har derfra utvidet med både bryllupstelt, gulv, utstyr, service og flere store festivaltelt.

 

For våre brylllupskunder:

 

Vi har et ekte engelsk telt med champagnefarget innertelt. I tillegg kan dere sikre dere ved våre freeform bygde løsninger som kan holde gjestene tørre! Romantikk i hagen! Vi kan og bygge freeform telt i 4 meter bredde om dere ønsker at vi skal lage veier rundt teltet som er beskyttet mot regn.

 

For våre festivalkunder:

 

Vi har nå totalt ca 3500 m2 med telt til deres festival. Det store blå blir 31x51 meter, og rommer lett 3500 mennesker. Vi har utnyttet barduene til ekstra område! Videre har vi middelalder telt i størrelsen 24x24 til 24x32 meter. Det lille blå er fra 10 meter rundt til ovalt 10x20.

 

I tillegg har vi utstyr som kan flyttes, traktorer og trucker for terreng-gående operasjoner. Vi har lang erfaring fra blant annet Hovefestivalen og Middelalderfestivaler rundt om i landet. Ditt problem er vår utfordring. Vi leverer alltid.

 

Med oss kan du sikre ditt arrangement en god ramme. Vi holder på å utvikle scene som kan leveres med teltet - ta kontakt. Faktum er at et telt ikke koster mer enn å leie en scene! Et telt gir unike muligheter for lyssetting og atmosfære.

 

Vi er et firma som søker å være din utviklingspartner. La oss snakke sammen, så finner vi en vei videre mot suksess!

 

Kundene sier:

"The guys really delivers!"

Ian Donaldson, Festivalrepublic

 

“Service med et smil”

Rannveig, Hamar

 

“Sammen har vi utviklet et topp konsept med vinfestival i Arendal med Rosendal- samarbeidet gir oss good value!”

Geir Tellefsen, Cape Town

bottom of page